LA Racing

Vuodesta 2011 toiminut Teemu Långin LångRacing tmi laajensi ja muuttui 1.4.2014 alkaen Lång & Aronen Racing Oy:ksi alan huippuosaajiin kuuluvan Jani Arosen tultua mukaan yhtiökumppaniksi.  ”Tämä on erittäin hieno juttu! Arosen tietotaidolla ja kokemuksella, LA Racingin myötä pystymme palvelemaan asiakkaita entistä laajemmin”, Lång hehkuttaa.

LA Racingin palveluihin kuuluvat huolto-, korjaustyöt ja säädöt motocross-, enduro-, trial- ja katupyöriin sekä moottorikelkkoihin ja mönkijöihin. Palvelut on suunnattu harrastajista kilpakuljettajiin, kaikille, jotka tarvitsevat yksilöllisesti kustomoituja pyöriä.

Pajalla, kuten Lång idyllisissä maisemissa Hommaksen kartanon mailla Vantaalla sijaitsevia yhtiön tiloja kutsuu, on kaikki tämän ajan huippulaitteet, jotta asiakkaita voidaan palvella mahdollisimman laajasti.  Erinomainen jälki, joka koostuu niin asiakkaiden toiveiden mukaan kustomoduista laitteista, laadukkaista varaosista kuin vuosien ammattitaidon mukana tuomasta kokemuksesta, on avain laadukkaaseen palveluun. Asiakkaina onkin tällä hetkellä niin SM- kuin EM-tason kärkikuljettajia.

Taustaa
Långilla ja Arosella on molemmilla kova kilpailutausta; motocross, enduro, trial, supermoto, jäärata, gncc sekä sivuvaunumotocross ja -jäärata löytyvät taustalta. Oman ajamisen myötä  iskareiden ja moottoreiden toiminta tuli tutuksi ja vuosien kuluessa harrastuksesta kasvoi ammatti.

Teemu Lång aloitti uransa Team Örthénillä, yläasteen tet-jaksoista alkaen, jossa oppia tuli autopuolelta valmistuttua nelisen vuotta. Vuosi 2011 kului  mukana Kimi Räikkösen vasta perustetussa Ice One Racing motocross-tiimissä Ludden henkilökohtaisena mekaanikkona.  2012 olikin aika perustaa sitten oma Lång Racing tmi.

Jani Arosen  uran alku  on samanlainen. ”Suomisen Seppoa voi kiittää siitä, että hän otti alun perin töihin. Heikkilän Hannu on minua kouluttanut ja kymmenen vuotta meni lopulta Racing Bike:lla päämekaanikkona iskareiden ja moottoreiden parissa. Nyt oli sitten aika siirtyä eteenpäin”, Aronen kiittelee.

LA Racing:n toiminta on vasta alussa, mutta tulevaisuudensuunnitelmat on jo selvillä. Tarkoituksena on laajentaa ja kehittää eri osa-alueita, jotta firma pystyy entistä paremmin palvelemaan asiakkaita.

Tällä hetkellä LA Racing vie iskunvaimentimien kehitystyötä eteenpäin yhteistyössä Erikssonin kanssa. ”Vuonna 2013 viisi suomen mestaruutta voittanut Toni Eriksson luottaa meidän iskareihin. Lisäksi olemme Erikssonin tukena moottori ja muissa tarvittavissa mekaanisissa asioissa”, Lång kertoo.  Lisäksi kesälle on suunnitteilla toisenlaista yhteistyötä Erikssonin kanssa. Loppukesälle on tulossa ajoleiri, jossa Lång ja Aronen vastaavat teoriapuolesta sekä pyörän huollosta ja Eriksson valmentamisesta.

”Rakkaudesta lajiin, ilmankaan ei osaa olla”, molemmat nauravat.